top of page

Welkom bij FOPEM en proficiat met je nieuwe job! Werken in een FOPEM-school kan in het begin nogal overweldigend zijn. In deze online training - die je volledig op je eigen tempo kan volgen - leer je wat 'ervaringsgericht werken' inhoudt, hoe je zonder handboeken de eindtermen voor W.O. kan bereiken en hoe je kan groeien in jouw rol als leerkracht.

Welkom!

Proficiat met je nieuwe job! Welkom ook bij FOPEM, een federatie van 26 basisscholen die allemaal met een ervaringsgerichte didactiek werken. Ik ben Julie en heb de scholen de voorbije jaren begeleid bij de implementatie van het leerplan voor wereldoriëntatie, namelijk het cahier W.O. Dat cahier is een werkinstrument, daarom dus deze online training.

Flyer

Welkom in onze organisatie! Je maakt deel uit van een warme, hechte federatie waar we steeds open staan om van elkaar te leren. In onderstaande flyer maak je kennis met de organisatie, je ontdekt wat wij voor jou kunnen betekenen en je leert er de kernmedewerkers kennen die steeds voor jou paraat staan!

bottom of page